Dronelento AY8456 lentää Turun, nykyisen eTurun Blue industries satama alueen yli kyydissään 4 huippututkijaa jotka osallistuvat pian lähtevälle risteilylle kohti Tallinnaa. Drone laskeutuu satamaterminaalin katolle Drone laskeutumisalueelle. Automatisoitu laskeutuminen on sujuva ja oven avaa Cruzr robotti toivottaen tutkijat tervetulleeksi eTurkuun. Cruzr skannaa tutkijoiden henkilölisyydet ja näyttää kaikille yhteisen matkasuunnitelman. Muut Terminaali Cruzerit ovat myös löytäneet omat palveltavat asiakkaansa ja auttavat matkustajia lähtöselvityksessä. Tutkijat siirtävät henkilökohtaiset matkasuunnitelmansa, buffet varauksensa sekä valmiiksi ostetun palvelupaketin omalle henkilökohtaiselle rannetietokoneelleen heiluttamalla laitetta Cruzrin edessä.

Matkatietojen siirron ja checkin-innin jälkeen Cruzr opastaa tutkijat omille podeilleen (hyteilleen) toivottaen hyvää matkaa. Podit siirretään laivaan ja matka alkaa. Saapuminen tallinnaan on 2,5 h päästä ja tutkijoiden seminaari itämeren puhdistamiseksi alkaa. Henkilökohtainen palvelu Cruzr robotti laivassa ohjaa tutkijat konferenssi saliin jossa tutkijoiden on määrä esitellä uutta tutkimustietoa ja suunnitelma Itämeren puhdistamiseksi. Tutkijat pyytävät saada näyttää suunnitelmansa 3D hologrammina ja kutsuvat Cruzrerin paikalle joka projisoi konferessitilaan liikuteltavan ja monelta näkökulmalta katsottavan hologrammin josta tutkijat kertovat suunnitelmansa etenemisen ja miksi näihin tuloksiin on päästy.

Konferenssi yleisö on haltioissaan esityksen tarkkuudesta ja sen päämäärätietoisesta lopputuloksesta. Suuren kohinan saattelemana tutkijat ja heidän vieraansa siirtyvät Cruzrin johdolla kohti ruokailua. Yhdellä vieraalla on keliakia ja haluaa tietää menyyn ainesosat jotka Cruzr viipymättä näytttää ja kertoo vieraalle. Cruzr kertoo saatavilla olevista ruokaviineistä ja miten ne sopivat minkäkin ruokalajin kanssa. Vieraat tilaavat ruoat ja juomat ja matkan viihteellinen osa voi alkaa. Ruokailun edetessä Cruzr viihdyttää vieraita uusilla, juuri ohjelmoiduilla Jenni Vartiainen -showlla johon kuuluu tanssia ja musiikkia.

Ruokailu etenee kohti loppuaan ja matkan määränpää Tallinna häämöttää edessä. On aika siirtyä henkilökohtaiseen Podiin ja kohti Tallinnan satamaa. Cruzr toivottaa tutkijaryhmälle hyvää loppumatkaa ja ottaa vielä ostoslistat jälkitoimitettavaksi kotiin. Satamassa uusi Cruzr palvelurobotti toivottaa tutkijat tervetulleiksi Tallinnaa, opastaa oikean suunnan jo edelliselle Cruzerille ja siten pilveen ladattuja tietoja .

Matka jatkuu jalan Cruzrin johdattaessa joukkoa. Yhtäkkiä takaa kuuluu huuto vieraalla kielellä. Tutkijat ovat ihmeissään mistä on kyse mutta Cruzr viipymättä kääntää vieraan kielen ja tulkkaa keskustelua välissä. Selviää että arabiankielinen mies on sijoittaja joka oli kuuntelemassa luentoa laivalla ja haluaa keskustella mahdollisista sijoituksista. Cruzr tulkkaa välissä, jakaa käyntikortit ja keskustelun kaikkien sähköposteihin sekä suosittelee hyvää ravintolaa jossa seuraavan päivän tapaaminen Tallinnassa voisi olla.

Sijoittaja kiittää ja pyytää Cruzria tilaamaan taksin terminaalin eteen. Tutkijat jatkavat kohti hotellia ja Cruzr jatkaa kohti seuraavaa asiakasta terminaalin alueella. Pian onkin jo uusi vuosi ja Projection mappingit alkavat näkyä talojen seinillä. On aika ottaa vastaan vuosi 2035.